Uw centrale verwarming

De uiteindelijke keuze van een verwarmingssysteem is van veel factoren afhankelijk. We zoeken steeds naar de beste oplossing die het beste aansluit met de wensen van de bouwheer, het warmteverlies van de woning (verlies van warmte via muren, ramen, aansluitende koele ruimtes,…) en natuurlijk ook bij andere criteria zoals de beschikbare ruimte, geluidsniveau en zo meer.

Om dit te kunnen, starten we steeds met een warmteverliesberekening op basis van een plan of een opmeting ter plaatse.
Op die manier bent u zeker van een verwarmingsinstallatie op maat van uw woning.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is genieten van warme voetjes.

Door de gelijkmatige verdeling van de warmte voelt dit echt aangenaam, bovendien bespaar je heel wat plaats onderbreekt het je ruimte niet met een radiator. Ook het onderhoud is veel minder, doordat de buizen onder de vloer zitten gaat er geen stof circuleren. Nog een voordeel is dat vloerverwarming een minder hoge temperatuur verreist en je dus minder energie verbruikt.

Vraag ons zeker voor meer info!

Verwarming op radiatoren

Radiatoren heb je tegenwoordig in vele maten, vormen en kleuren en hoeven  niet enkel functioneel meer te zijn. Ze zijn mee een deel van het geheel.

Wij berekenen welke radiatoren waar en in welke ruimte nodig is voor een optimaal warmtecomfort. Wij plaatsen veel radiatoren van Radson of Jaga, uiteraard plaatsen wij ook andere merken naar uw keuze.

 

Plaatsing gas

Sanitair en Verwarming Jonas plaatst ook uw gasleiding, Wij zorgen voor de nodige keuring voor het opstellen van de meter. Loodgieter Jonas beschikt over de nodige attesten G1 en G2.

Plaatsing schouw

Loodgieterijwerken

Niet enkel voor het plaatsen van uw badkamer of verwarming kan u op ons rekenen. Ook voor het herstellen van bijvoorbeeld een lek, verplaatsen van  leidingen of een depannage staan wij steeds tot uw dienst!

Bekijk onze facebookpagina om regelmatige updates en werken te volgen.